Handmade by Anna

Hej åter igen, allesammans, och välkomna tillbaka! Jag hoppas att ni alla mår fint och att ni dessutom har någonting trevligt planerat inför helgen. Hur som helst så hade jag ju tänkt mig att jag skulle ta och skriva lite kort om det här med att fixa sina naglar i Umeå då det faktiskt är någonting som har varit rätt så efterfrågat bland er läsare nu under en viss tid.

Det är ju nämligen så att jag har nämnt det ett antal gånger att jag går och fixar mina naglar varje månad nu och eftersom att jag vet att det är många av er läsare som, precis som jag då, befinner er i Umeå eller någonstans i dess omnejd så kändes det helt enkelt nu som att det var dags att ta och dela med mig av detta när det ändå verkar vara så pass många av er som vill ha rekommendationer. Den enda som jag personligen då väljer att vända mig till heter inget annat än Handmade by Anna och det är även henne som jag skulle vilja ta och rekommendera till alla er som nu känner er intresserade av att få riktigt snygga, tåliga och vackra naglar som ni kommer att kunna känna er hundra procent nöjda med tills ni tröttnar och vill byta upp det lite. Själv så provar jag på någonting nytt varje gång jag går till Handmade by Anna och det är någonting som jag personligen tycker är riktigt roligt att få kunna göra samtidigt som jag tror att det även är rätt så kul för Handmade by Anna att inte bara sitta och göra om samma sak gång på gång. Hur som helst så tycker jag absolut att ni ska kika vidare på just Handmade by Anna ifall ni nu befinner er i Umeå eller någonstans där omkring!